Arvato Sandefjord

Arvato er en totalleverandør av finansielle og administrative tjenester som satser offensivt i det norske og nordiske markedet og vi forventer sterk vekst i årene som kommer. I Norge øker Arvato stadig sin markedsandel med betalingsplattformen AfterPay, i netthandel og i fysisk butikk. Arvato tilbyr også et rikt utvalg av outsourcings tjenester - fra kreditt, risikostyring til fakturering, reskontro, distribusjon, finansiering av fordringer og inkasso. Arvato er en del av Bertelsmann konsernet, en betydelig global aktør innen media, underholdning, logistikk, CRM og finansielle tjenester, med totalt 125 000 ansatte i 60 land.
I Norge er vi ca. 170 medarbeidere fordelt mellom Oslo, Sandefjord og Rørvik i Trøndelag.
Vi er et selskap med stort fokus på et godt arbeidsmiljø, hvor du vil få vennlige kollegaer, utfordrende og varierte oppgaver, samt muligheten til å bygge en spennende karriere.   

 

Beskrivelse

Det er snart ett år siden Arvato Finance startet opp et nytt avdelingskontor i en av Norges mest spennende og innovative byer, Sandefjord! Vi vokser ytterligere, og trenger nå flere dyktige medarbeidere. Vi søker i første omgang etter fem nye kollegaer til vårt kundesenter.

Vi ser etter medarbeidere som har en positiv innstilling og som er opptatt av å skape gode kundeopplevelser. Du har godt humør og synes at en jobb på kundesenter er akkurat det som passer for deg.

Oppgaver

  • Håndtering av kundehenvendelser primært på telefon og epost
  • Reskontro og betalingsoppfølging
  • Bilagsregistrering
  • Avvikshåndtering og diverse forefallende oppgaver

Arbeidstid vil være mandag-fredag fra 08.00-16.00 

Vi ser etter deg som er nøyaktig, strukturert og ikke minst serviceinnstilt. Du trives med å ha telefon og pc som arbeidsverktøy, og evner å håndtere flere oppgaver samtidig. Du er en god lagspiller som og bidrar til et godt arbeidsmiljø. Du behersker norsk og engelsk godt, både skriftlig og muntlig. Du må ha god tallforståelse, gjerne økonomisk utdannelse og trives med å jobbe i systemer. Grunnleggende IT -kunnskaper (MS Office) forutsettes.

Arvato tilbyr

  • Et godt og sosialt arbeidsmiljø preget av godt humør
  • En spennende jobb i et selskap med store vekstambisjoner
  • Konkurransedyktige betingelser
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger


Blir du inspirert og synes at dette høres fristende ut må du gripe sjanen og sende din søknad og cv til oss!

Ansettelsestype Tillsvidareanställning
Arbeidstid Heltid
Antall ledige stillinger 5
Arbeidsomfang 100%
Sted Sandefjord
Fylke Vestfold
Land Norge
Referansenummer 2018/18
Kontakt
  • Mathias Krogstad, 95155664
  • Gunhild Olsen, 98648794
Publisert 05.11.2018
Søknadsfrist 25.11.2018

Tillbaka till lediga jobb